Contact

Heb je een vraag over de bezorging van je pakketje? 

Ga dan naar de website van Post.NL en ga naar de pagina (https://www.postnl.nl/klantenservice/probleem-klacht/niets-ontvangen/pakket ) waar je je pakket kunt volgen. Onderaan diezelfde pagina kun je ook een chat starten. Mocht er een probleem zijn met je bezorging, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat moet ik doen als er een item uitverkocht is?

Onze meest populaire items raken vaak snel uitverkocht, dus zie je iets wat je leuk vindt, wees er dan snel bij. Als je een item in de shop hebt gezien dat niet langer beschikbaar is, dan kan het zijn dat deze nog terug op voorraad komt. Houd daarvoor zeker ook de stories van Life of Yvonne in de gaten op haar Insta. Voor sommige hardlopers hebben we ook een wachtlijstservice: je kunt dan op de hoogte gebracht worden via een pushbericht of e-mail wanneer het item er weer is. In dat geval staat die service bij het artikel op de site.

Kan ik mijn artikel ruilen voor een andere maat of kleur?

Nee. Je kunt je artikel uiteraard retourneren als je niet tevreden bent en dan krijg je je geld terug. Omruilen is niet mogelijk.

Waar moet ik mijn kortingscode invullen?

Zo nu en dan geven we kortingscodes weg welke je kunt invullen bij het afrekenen om korting te krijgen op je bestelling. Je kunt het vakje voor de kortingscode vinden aan de rechterkant onder de foto’s van je geselecteerde items. Vul daar simpelweg je code in en klik op toevoegen en de korting zal worden afgetrokken van je totaalbedrag.

Ik heb een defect of verkeerd artikel ontvangen!

Wat vervelend! Mail even naar klantenservice@meidinthecity.nl en we kijken met je mee voor een geschikte oplossing.

Ik heb geen printer. Mag ik de informatie uit het retourformulier ook met de hand schrijven?

Zeker! Vergeet dan niet alle informatie over te nemen, dus je naam, adres, ordernummer (5 cijfers), welke artikelen je precies terugstuurt en met welke reden.

Heb je een andere vraag? 

Neem dan contact op met de klantenservice: 
klantenservice@meidinthecity.nl en dan kijken we met je mee!